Handelsbetingelser på historiskedage.dk

Godkendte kort

Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Visa, Maestro, Mastercard og Visa Electron.

Betaling

Beløb angives i danske kroner (DKK). Beløbet trækkes, så snart billetten er sendt til din email.

Porto og ekspeditionsgebyr

Billetter tilllægges et ekspeditionsgebyr på ti kroner pr billet. Billetter sendes per email og der betales ikke for forsendelse.

Levering

Vi sender billetter til din email så snart bestillingen er gennemført.

Moms

Historiske Dage er en kulturbegivenhed og billetter er derfor ikke pålagt moms. Alle andre priser er inklusiv 25% moms.

Sikkerhed ved betaling

Ved kortbetalinger krypteres transaktionen med en 128 bit-nøgle, der er standarden idag. Dette kan betyde at transaktioner ikke kan gennemføres på meget gamle browsere. Vi anbefaler som minimum Internet Explorer 5.01.

Fortrydelsesret

Køb af billetter kan ikke fortrydes.

For andre varer gælder en fortydelsesfrist på 14 dage fra du har modtaget varen. For at benytte dig af fortrydelsesretten skal du skal du inden de 14 dages udløb give os besked på kontakt@historiskedage.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor syv hverdage efter du har kontaktet os. Hvis du har taget varen i brug, kan der fratrække et rimeligt beløb, svarende til den forringelse af varens værdi brugen har medført. Det fulde købspris samt eventuelle forsendelsesomkostninger vil bleve refunderet ved godkendelse af fortrydelse, men forsendelsesomkostninger som vedrører returnering af varen dækkes af køber.

Reklamationsret

Ved online køb af fysiske varer er 24 måneders reklamationsret for varer som er beskadigede eller lider af fejl og mangler. Du har to måneder til at reklamere, efter du har konstateret fejlen eller manglen. Modtager du en forkert vare i forhold til din bestilling, skal du reklamere i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Reklamerer du inden 14 dage, anser vi det for rettidigt. Har du modtaget en ugyldig billet – f.eks. en billet uden QR-code, med forkert navn eller lignende – skal du meddele os dette på tlf. 88 43 80 00 eller på kontakt@historiskedage.dk inden for 14 dage fra  billetten er modtaget. Ved reklamationer forbeholder vi os retten til at erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over køb hos os kan gives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Du kan også benytte EU-Kommissionens online-klageportal, ec.europa.eu/o. Dette sidste er særlig relevant, hvis du bor i et andet EU-land. Sammen med klagen skal du angive vores email, kontakt@historiskedage.dk.

Persondatahåndtering på historiskedage.dk

Hemmeligholdelse af oplysninger

Ingen af de oplysninger, vi modtager fra i forbindelse med handel hos historiskedage.dk (kreditkortnummer, adresse, mv.) vil blive videregivet til tredjemand eller brug på nogen anden måde end i forbindelse med denne transaktion.

Persondataoplysninger

Vi indhenter kun persondata hvis det er relevant for din aktivitet hos Historiske Dage. Ved indsamling, behandling og anvendelse af persondata overholder vi alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for det formål, hvortil de blev indhentet.

Oplysninger vi indsamler

Vi har brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre ekspeditioner og de tjenester, du tilmelder dig, som f.eks. at modtage et nyhedsbrev. Vi kan indhente oplysninger som navn, emailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Vi indsamler og behandler dine persondata, når du:

• Besøger vores webside
• Køber billetter eller andre produkter
• Tilmelder dig vores nyhedsbrev
• Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og emailadresse indhentes for at kunne levere købte produkter. Din emailadresse indhenter vi for at kunne sende dig billet og ordrebekræftelse. Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, adresse, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betaling, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Hvis du under registreringsprocessen eller på vores webside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din emailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du ikke have mulighed for at købe produkter hos os.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand og overfører ikke dine persondata til tredjelande. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret på vores server. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata.
• At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@historiskedage.dk.

Kontaktoplysninger

Email: kontakt@historiskedage.dk
Tlf: (+45) 86 43 80 00
Adresse: Tuborgvej 164, 2400 København NV
CVR-nummer: 69386512