>Middelaldercentret i Nykøbing Falster deltager med en stand og er på festivalprogrammet, når den nye, store historiekulturevent Historiske Dage 2015 afholdes i Øksnehallen 14.-15. marts 2015.

”Historiske Dage er en fantastisk lejlighed til at møde nye gæster og fortælle dem, at vi kun ligger en times kørsel fra København. Vi kan ikke tage en brøkdel af vores tonstunge maskiner med, men så kan vi noget, der er endnu vigtigere: Vi kan møde og tale med folk om vores fælles fascination af middelalderen og give dem smagsprøver på nogle af vores spændende eksperimenter og rekonstruktionsforsøg,” siger museumsinspektør Kåre Johannessen, som er ansvarlig for Middelaldercentrets deltagelse på Historiske Dage.

 

Historiske Dage er en ny, stor historiekulturevent, hvor de bedste hjemlige og internationale historieformidlere præsenterer historien på nye fascinerende måder. Fra flere end 40 udstillingsstande og tre scener blive den historieinteresserede kulturforbruger inspireret, underholdt og får ny viden i mødet med de bedste formidlere af historien, når historiefortællere, forskere og forfattere, medier, museer, besøgscentre og arkiver, forlag og foreninger deltager i over 60 debatter, foredrag og shows.

Historiske Dage 2015 afholdes i weekenden 14.-15. marts 2015 i Øksnehallen i København.